Nieuw dak laten plaatsen

Nieuw dak laten plaatsen

Uw oude dak heeft zijn langste tijd gehad, het wordt tijd om een nieuw dak te laten plaatsen . Wat zijn de mogelijkheden voor dakwerken en waar moet u rekening mee houden? De kosten voor een nieuw dak kunnen erg hoog uitpakken, door vooraf de mogelijkheden op een rijtje te zetten kunt u een keuze maken waar u jarenlang plezier aan zult beleven. En wellicht ook de volgende eigenaar van uw huidige woning! Een nieuw dak laten plaatsen is een investering op uw woning én op uw wooncomfort! Neem vandaag nog contact op met dakwerker MSM.

Dakrenovatie of een nieuw dak laten plaatsen ?

De eerste vraag die u moet stellen bij ons is de vraag om dakrenovatie uit te laten voeren, of een nieuw dak laten plaatsen. In veel gevallen kunt u met dakrenovatie de levensduur van een dak aanzienlijk verlengen, de kosten vallen vaak reuze mee. Anderzijds is het zonde om een aanzienlijk bedrag te investeren in een dak zich aan het einde van de levensduur bevindt, en waarvan de aanwezige dakisolatie niet meer voldoet aan de huidige normen. MSM kan zowel dakrenovatie werkzaamheden uitvoeren als een compleet nieuw dak plaatsen, en zal in overleg met u de voordelen en nadelen van elke methode met u bespreken. Zo weet u zeker dat de keuze aansluit op uw situatie.

Kosten voor nieuwe daken

prijs nieuw dak

Het is niet eenvoudig om de prijs voor een nieuw dak te bepalen, daar zijn diverse factoren mee gemoeid zoals de oppervlakte van het dak, het materiaal, de wijze van dakisolatie en uiteraard ook de levensduur van het nieuwe dak. Bij een nieuw dak laten plaatsen kunt u daarnaast een voorkeur hebben voor kleur, de impact op het milieu en de kosten die direct gemaakt moeten worden. Daarnaast kan de omgeving ook een rol spelen. Een rieten dak kan heel mooi zijn, maar in een wijk waar alle woningen met kleidakpannen uitgevoerd zijn is dat wellicht niet de meest voor de hand liggende keuze.

Energiebesparing verdient zichzelf weer terug

Bij een nieuw dak laten plaatsen bent u dief van uw eigen portemonnee wanneer u geen rekening houdt met energiebesparende maatregelen. Denk aan dakisolatie, zorg dat de warmte binnen blijft om stookkosten te besparen en houd de kou buiten in de winter. Ook zonnepanelen zijn te overwegen, die kunt u in de loop der jaren vaak ruim terugverdienen, en u bent niet meer afhankelijk van fluctuerende energiekosten. Daarnaast heeft dakisolatie ook een milieuvriendelijk aspect, goed voor uw omgeving maar het kan door premies en belastingvoordeel ook goed zijn voor uw bankrekening.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest