Dakwerken MSM

dakwerken

Het laten uitvoeren van dakwerken is vaak kostbaar, toch kan het goedkoper én beter. MSM-Dakwerken is een specialist in diverse soorten dakwerken, voor platte daken, hellende daken, nieuwe daken en bij het onderhoud van bestaande daken. Ook voor energiebesparende maatregelen is MSM-Dakwerken het bedrijf dat u zoekt. Heeft u al eens nagedacht over het plaatsen van zonnepanelen? Ook hierover kunnen wij u vrijblijvend adviseren, daarnaast kunnen we ook het reinigen van zonnepanelen voor u uitvoeren.

Bekijk onze diensten pagina’s voor meer informatie, of neem direct contact met ons op!

Platte daken en hellende daken

platte daken
  • Plat dak: Bij een plat dak ontstaan er vaak problemen met de afwatering, door een goede kwaliteit dakbedekking en een efficiënte wijze om overtollig water van neerslag af te voeren kan een plat dak een langere levensduur hebben. Lees meer over een plat dak plaatsen en onderhouden op deze pagina.
  • Hellend dak: Het meest voorkomende dak in België is nog steeds een hellend dak, dit ontwerp is tijdloos en praktisch mits dit type dak goed wordt onderhouden. Van dakpannen tot aan rieten daken, wat er mogelijk is leest u op deze pagina.
hellend dak

Dakwerken

MSM-Dakwerken voert uiteenlopende dakwerken uit, naast nieuwe daken plaatsen verzorgen we ook het onderhoud van bestaande daken. Zo kan een dak vele jaren langer meegaan!

dakisolatie
  • Nieuw dak laten plaatsen: Soms is onderhoud aan een bestaand dak niet meer rendabel. Naast de steeds terugkerende kosten moet u ook rekening houden met energieverlies. Een nieuw dak plaatsen kan u veel geld besparen in de loop der jaren.
  • Dakisolatie: Laat een bestaand dak isoleren, er zijn diverse mogelijkheden om een dak te isoleren voor een hogere energie efficiëntie.
    Lees meer over einde belastingvermindering voor dakisolatie.
  • Dakrenovatie: Met een grondige renovatie kunt u het plaatsen van een nieuw dak voor een periode van jaren uitstellen. Is uw dak geschikt voor dakrenovatie? MSM-Dakwerken zal u hierover adviseren.
  • Dakreiniging: Door het weer en andere externe factoren kunnen daken vuil worden. Dit ziet er niet alleen lelijk uit, het kan ook de kwaliteit van het dak aantasten. Met dakreiniging van MSM-Dakwerken krijgt uw dak een “Hollywood” makeover!
dakrenovatie

Zonnepanelen

Steeds meer van onze klanten kiezen voor zonnepanelen. Een heel slimme zet, MSM-Dakwerken geeft u hier graag meer informatie over.

  • Zonnepanelen plaatsen: Bij het plaatsen van zonnepanelen zijn er diverse zaken om rekening mee te houden. Bezoek deze pagina voor meer informatie.
  • Zonnepanelen reinigen: Voorkom verlies aan energie efficiëntie en laat uw dak weer stralen! Door de zonnepanelen periodiek te laten reinigen haalt u het maximale uit de zon.

Andere vragen? Informeer naar alle diensten van MSM-Dakwerken.